Виртуелни сервери (VPS)

Бидејќи хостинг пакетите на споделен сервер имаат лимитиран капацитет, ја нудиме услугата наречена виртуелни сервери (VPS). Одбирајќи една од нашите понуди можете да бидете сигурни дека ќе добиете првокласна услуга и достапни цени. VPS серверите често се решение за вебстрани кои користат повеќе ресурси од оние што ги дозволуваат споделените хостинг пакети, без да го жртвуваат квалитетот на услугата.Light

3999 MKDмесечно

 • 1 процесорскo јадрo (vCPU)
 • 2 GB гарантиран RAM
 • 20 GB простор
 • 20 TB месечен трансфер
 • Голем избор на оперативни системи
 • 1 IP адреса
 • cPanel лиценца - 1 сметка
 • Бесплатна активација

Extreme

4999 MKDмесечно

 • 4 процесорски јадра (vCPU)
 • 8 GB гарантиран RAM
 • 160 GB простор
 • 20 TB месечен трансфер
 • Голем избор на оперативни системи
 • 1 IP адреса
 • cPanel лиценца - 30 сметки
 • Бесплатна активација