На 30.03.2013 во 01:00 часот Server2 ќе биде рестартиран поради софтверска надградба. Услугите кои ги нудиме на тој сервер ќе бидат недостапни не подолго од 10 минути.

Friday, March 29, 2013

« Назад

Powered by WHMCompleteSolution