Дилерски хостинг пакети

Дилерските пакети кои ги нудиме Ви овозможуваат да почнете свој хостинг бизнис. Нашите пакети овозможуваат и ги вклучуваат сите алатки и поддршка кои Ви се потребни за да почнете со хостирање. Можете да креирате Ваш сопствен хостинг план и да почнете да продавате. Сите клиенти ќе бидат засебни со свој засебен cPanel. Квалитетот е веќе познат затоа одберете некој од пакетите и почнете да заработувате.


Beginner

999 МКДмесечно

 • 15 GB простор
 • 200 GB месечен трансфер
 • 10 cPanel сметки
 • Неограничен број на емаил адреси
 • Неограничен број на MySQL бази на податоци
 • cPanel + WHM пристап
 • Softaculous
 • Бесплатна активација
 • Бесплатен домен*

Master

1.999 МКДмесечно

 • 50 GB простор
 • 1000 GB месечен трансфер
 • 30 cPanel сметки
 • Неограничен број на емаил адреси
 • Неограничен број на MySQL бази на податоци
 • cPanel + WHM пристап
 • Softaculous
 • Бесплатна активација
 • Бесплатен домен*
*Бесплатниот домен се однесува за претплата подолга од 1 година