Хостинг пакети

Споделените хостинг пакети ќе Ви помогнат за да започнете со Ваша вебстрана. Совршени се бидејќи нема потреба да се обврзите на нешто поголемо. Кога Вашата вебстрана ќе почне да користи повеќе процесори и RAM меморија, или кога ќе имате потреба за целосна контрола, ќе можете да преминете на нашите понуди за VPS и лични сервери.

Starter

1499 МКДгодишно

 • 2 GB простор
 • 50 GB
  месечен трансфер
 • 10 емаил адреси
 • 1 MySQL база на податоци
 • 1 додатен домен
 • cPanel 11
 • Softaculous
 • Бесплатна активација

Power

2999 МКДгодишно

 • 5 GB простор
 • 1 БЕСПЛАТЕН .mk домен
 • 250 GB месечен трансфер
 • Неограничен број
  на емаил адреси
 • и MySQL бази на податоци
 • 5 додатни домени
 • cPanel 11
 • Softaculous
 • Бесплатна активација

Gold

8999 МКДгодишно

 • 25 GB простор
 • 1 БЕСПЛАТЕН .mk домен
 • 1000 GB месечен трансфер
 • Неограничен број
  на емаил адреси,
 • MySQL бази на податоци
 • 20 додатни домени
 • cPanel 11
 • Softaculous
 • Бесплатна активација