Лични сервери

Доколку Вашата вебстрана бара екстремни перформанси и безбедност, нашата понуда за лични сервери ќе го привлече Вашето внимание. Нудиме моќни конфигурации на сервери за само дел од цената во споредба со нашата конкуренција. Моќниот хардвер, ниската цена и ниската латенција на мрежата ќе Ви овозможи да го земете оној одмор кој одамна го заслужувате а ќе му овозможи на Вашиот сајт да работи брзо како никогаш порано.

PX60

9.999 MKDмесечно

 • Intel® E3-1270® v3 Quadcore Haswell
 • 2 x 2 TB SATA Software-RAID 1
  класа Enterprise тврди дискови
 • 32 GB DDR3 ECC
 • 20 TB месечен трансфер
 • 1 лична IP адреса
 • 1Gbps конекција
 • БЕСПЛАТНА cPanel лиценца
 • БЕСПЛАТНА активација
 • Целосно менаџиран

PX90-SSD

14.999 MKDмесечно

 • Intel® Xeon® E5-1650 v2 Hexacore Ivy Bridge-E
 • 2 x 240 GB SATA Software-RAID 1
  SSD Data Center серија
 • 64 GB DDR3 ECC
 • 20 TB месечен трансфер
 • 1 лична IP адреса
 • 1Gbps конекција
 • БЕСПЛАТНА cPanel лиценца
 • БЕСПЛАТНА активација
 • Целосно менаџиран