Блог

Tag Results for › хостинг

Разлика и дефиниција за тоа што е веб хостинг а што домен

  • Comments: 0
  • in Блог
  • На многу од луѓето им е малку нејасно дури и збунувачко за тоа што значи поимот домен а што веб хостинг. Ако одиме…