Блог

Article Categories

Category Блог

0Comments
Mar 28 2016
in Блог by admin

Како за 5 минути да сте на интернет?

Откако објаснивме во претходниот пост што е домен а што хостинг, следи прашањето ,, Што потоа?". Знаеме дека е лесно и со само 2 до 3 клика (https://prohost.com.mk/support/cart.php?gid=15) успешно…
Read More ›