Нашата компанија е формирана на 11 Јуни 2006 година со цел да понудиме беспрекорни веб хостинг услуги за нашите клиенти, на физички лица како индивидуални корисници, а исто така и правни лица како деловни корисници на територијата на Р. Македонија. Покрај услугите на хостинг, нудиме и можност за соработка со останати компании како и можност да заработите како дилер, за што се оформени и посебни пакети во рамките на нашата понуда.

Една од најдобрите карактеристики кај нас е постојаната достапност на нашите сервери. Страните хостирани преку нашата компанија ќе бидат достапни на интернет и достапни до јавноста во досега незабележан процент од 99,9% од вкупното време на достапност во текот на месецот. Постојаната контрола, разните провајдери на кои се базира одржувањето на серверот, постојано на располагање за можните прашања од страна на клиентите овозможува судбината на вашите страници да не биде неизвесна, а достапноста променлива.

Ви стоиме на располагање за да овозможиме најразлични алатки за помош и надградба на услугите кон Вас како наши клиенти и корисници на нашите услуги. Со алатките можете со базични познавања да ја уредите својата веб страна, да извршите прилагодувања на вашите веб е-меил адреси, да имате увид во посетеноста на Вашата страна, а доколку сте еден од нашите клиенти-дилери и дополнителни погодности.

Во нашето долгогодишно постоење стекнавме доверба за хостирање од физички лица, бизнис корисници, владини институции, невладини организации, и поради досега многу поволните услови под кои ги нудиме нашите услуги, се надеваме дека таа соработка само ќе се проширува и ќе опслужува се поголем број на клиенти, бидејќи квалитетот е препознатлива карактеристика сам по себе, за што говорат голем број задоволни корисници. Придружете се на еден од најдобрите хостинг провајдери во Р. Македонија и станете дел од брзиот, современ и квалитетен начин да го најдете своето место во глобалната интернет мрежа